Kindergroeimeter

 

De uitgebreide Kindergroeimeter

Wilt u meerdere meetpunten van uw kind invullen en opslaan? Met de uitgebreide software "De Kindergroeimeter" heeft u vele functionaliteiten ter beschikking. De Kindergroeimeter is een leuk en gebruiksvriendelijk computerprogramma dat ouders en kinderen in staat stelt de groei van een kind op een simpele en duidelijke manier te volgen. Het programma kan gebruikt worden om een persoonlijk groeiboekje te ontwikkelen, wat ook leuk is voor later. Alles staat er immers in: ontwikkeling in lengte, in gewicht, maar ook andere ontwikkelingen zoals de eerste keer dat het kind gaat staan, het eerste tandje dat doorkomt of de eerste schooldag. Dit kan makkelijk bijgehouden en geprint worden. Zo biedt de groeimeter u de kans om de groei en ontwikkeling van uw kind nauwlettend in de gaten te houden. Of uw kind nu gezond groeit of groeiproblemen heeft, het computerprogramma is voor iedereen handig.

cd-rom Kindergroeimeter (Growth Analyser Junior) van de Dutch Growth Research Foundation - Gratis te verkrijgen bij uw kinderarts-kinderendocrinoloog

 

U kunt deze software gratis verkrijgen bij uw kinderarts-kinderendocrinoloog.

Of u bestelt een cd-rom met de Kindergroeimeter (Growth Analyser Junior) bij Dutch Growth Research Foundation of groeiwijzer.nl.