Actuele informatie over groei

Hier kunt u nieuws en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van groei zien.

Met de iGrow app van TNO kun je eenvoudig zien hoe je kind (van 0-10 jaar) groeit, hoe lang je kind wordt (eindlengte) en of het een gezond gewicht heeft. Je krijgt tips over gezonde voeding, bewegen en slapen.

iGrow App

Juli 2012, Bron: http://www.tno.nl/

Met de iGrow app van TNO kun je eenvoudig zien hoe je kind (van 0-10 jaar) groeit, hoe lang je kind wordt (eindlengte) en of het een gezond gewicht heeft. Je krijgt tips over gezonde voeding, bewegen en slapen. Drie aspecten waarvan uit onderzoek is gebleken, dat ze belangrijk zijn voor een gezond gewicht. Ook kun je zien waar je in jouw omgeving kunt wandelen en spelen. Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel in Google Play of iTunes en zoek op de gratis app iGrow.... Lees verder

 

 


Blog van Lieke van Buuren - Zij heeft het syndroom van Turner en haar vader houd een blog bij over wat zij meemaakt.

Blog van een lotgenoot

Augustus 2012
http://www.liekevanbuuren.blogspot.nl/

 Op de blog van Lieke van Buuren delen de ouders van Lieke hun ervaringen en vertellen ze hoe ze omgaan met de groeistoornis van Lieke. 
"Omdat veel mensen graag willen weten hoe het met mij gaat, houdt papa deze blog bij. Iedere week staan er wel wat verhaaltjes van wat ik zo meemaak. Gelukkig zijn dat heel vaak leuke verhaaltjes, maar soms ook minder leuke. Drie weken na mijn geboorte was bekend dat ik een bijzonder meisje ben. Ik heb het syndroom van Turner. Papa is begonnen met mijn blog, toen we dat nog niet wisten. Nu dat wel zo is, heeft papa ook besloten er mee door te gaan.

Veel leesplezier! Lieke" ...Lees verder